Ga naar de inhoud
Home » Partners

Partners

Sapa ontwikkelt en verdeelt hoogkwalitatieve aluminium oplossingen voor ramen, deuren, schuifdeuren, zonwering, gevelsystemen, veranda’s en lichtstraten; steeds met grote aandacht voor duurzaamheid, energie-efficiëntie en esthetisch design.

Dankzij de focus op innovatie en ontwikkeling heeft Sapa alles in huis om uw toekomstplannen mee te helpen realiseren: innovatieve en super-isolerende profielen die passen bij elke bouwstijl. De profielreeksen die Alu-Q gebruikt overtreffen ruimschoots de huidige thermische isolatienormen en bieden een totaaloplossing voor uw project. Alu-Q verwerkt de profielen van Sapa in ons eigen atelier tot kaders en vleugels. Op deze manier kunnen we u een hoge kwaliteit garanderen.

www.sapa.be

Het hang- en sluitwerk voor onze aluminium ramen komt van het Belgische bedrijf Sobinco. Sobinco is het enige bedrijf in België, gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren. Hoewel deze producten bijna onzichtbaar zijn voor u als consument, zijn ze van cruciaal belang voor degelijke ramen en deuren en dragen ze bij tot een veilige, comfortabele en stijlvolle woon- en werkomgeving.

Sobinco gebruikt voornamelijk roestvrij stalen producten en legeringen van hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf is voorzien van een eigen testafdeling waar onder extreme omstandigheden alle producten cyclisch getest worden.

www.sobinco.com

Renson is onze leverancier van onze zonnewering, screens en gevelbekleding.De zonwering voor buiten van Renson geeft u controle over de lichtinval en houdt zonnestralen tegen vooraleer die het glas bereiken. Zo weert u zonnewarmte in de warme maanden én geniet u optimaal van zonwinst in het najaar.

Saint-Gobain Building Glass is dé specialist in hoogrendementglas en isolerende & zonwerende beglazing voor ramen, deuren, balkons, wanden, gevels, …